La proliferació d’aparells elèctrics i electrònics, ha comportat un increment exponencial dels nivells de contaminació elèctrica i radiació electromagnètica que molt sovint sobrepassen, de manera alarmant, els nivells recomanables. Estem davant d’un fenomen nou, mai abans el nostre organisme havia estat sotmès a tal quantitat de radiacions.

Mòbils, antenes, cables elèctrics, wifi, transformadors …, són aparells que omplen casa nostra i de manera ininterrompuda, de tot tipus de microones de radiofreqüència, de camps elèctrics i de camps magnètics que poden ser altament agressius, i a la llarga, perjudicials per la nostra salut.

També, la càrrega energètica que irradia una corrent d’aigua subterrània o una àrea amb una forta alteració tel·lúrica ens afectarà negativament, fins hi tot mes, que una radiació artificial. Sense saber-ho, molta gent en pateix els seus efectes durant anys.

Actuar no és un luxe, és una necessitat. Protegir casa teva d’aquestes influències nocives és possible. Des de Casa Sana tenim una dilatada experiència en l’ús de tècniques ancestrals de detecció com la radiestèsia, que ens permeten identificar les zones afectades per radiacions naturals, a la vegada que ens servim de la més moderna tecnologia i utilitzem aparells d’última generació per mesurar i actuar sobre les radiacions d’origen artificial. Viure en una Casa Sana reportarà sens dubte, enormes beneficis en salut a tota la família.