L’estudi geobiològic és el primer pas per construir habitatges saludables.

A l’igual que una bona casa ha de tenir uns bons fonaments, una casa sana ha de tenir un bon estudi geobiològic. Indiscutiblement, és el primer pas per construir habitatges saludables.

I així ho veu també l’OMS que ha classificat la contaminació electromagnètica com a possible gen cancerigen del grup 2B.

Mai és tard per fer-nos l’estudi geobiològic de casa nostra però, el millor moment per realitzar-lo, és quan la casa encara s’ha de començar a construïr. Amb les radiacions naturals identificades i les radiacions artificials sota control serà 100% segur evitar-les.

Identificar, sobre tot, els corrents d’aigua subterrànies i les línies Hardman i Curry,  i tenir coneixement de com afecten a la salut les radiacions artificials, permetrà a l’arquitecte elaborar els planells de la casa sense que aquestes afectin a la salut de les persones que hi viuran o modificar la distribució, si és necessari, en el cas que l’estudi es realitzi posterior a la creació dels plànols de l’habitatge.

Aquest és el cas d’un estudi que estem fent a la Garrotxa on l’Arnau Vergés [Arnau Estudi d’arquitectura] és l’arquitecte de la casa del psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, i per ell i la seva família, un dels objectius principals és viure en una casa sana.

Ens trobem quan els plànols estan fets i necessiten comprovar que no hi hagi afectacions per corrents d’aigües subterrànies, línies Hardman i/o Curry, així com valorar l’afectació de la casa per una antena d’alta freqüència prop de la zona on es construirà.

Trobar-nos amb l’arquitecte sobre el terreny abans de començar l’estudi, no és imprescindible però ajuda al geobiòlega precisar l’ubicació d’on serà la construcció de la casa.

I si ja tenim la casa feta / comprada i ja hi estem visquent?

Doncs NO és tard per fer-vos l’estudi geobiològic, al contrari, és indispensable fer-lo si el que realment desitgeu és viure en una casa sana!