No hi ha dues cases iguals com no hi ha dues persones iguals. Cada habitatge presenta la seva problemàtica i solució particular. La funció primordial de Casa Sana és ajudar-te a viure en un espai saludable mitjançant un estudi geobiològic.

Coneix la salut de casa teva.

Estudi geobiològic.

Un estudi geobiològic identifica, mesura i soluciona les fonts contaminants per radiacions naturals o artificials de la nostra llar.

QUINS FACTORS ES VALOREN A L’ESTUDI?

1. CORRENTS D’AIGUA SUBTERRÀNIA

rad_naturalsEn un corrent subterrani, el fregament de l’aigua en moviment provoca una forta càrrega electrostàtica que s’eleva cap a la vertical, com una paret d’energia que arriba a tots els nivells d’un edifici i sense disminuir-ne la seva intensitat. Per la seva enorme presència arreu del territori, per norma general, la majoria de geopaties importants les causa una corrent.

2. XARXES TEL·LÚRIQUES: HARDMAN I CURRY

Generades amb relació al camp magnètic terrestre i a les radiacions solars, les xarxes tel·lúriques s’ordenen obeint uns paràmetres determinats. Els seu encreuament és un punt que actua com un vòrtex, tot generant una sobre-càrrega energètica.

3. CONTAMINACIÓ ELECTROMAGNÈTICA D’ALTA FREQÜÈNCIA

Qualsevol emissor de radiofreqüència: antenes de telefonia, radars, mòbils, wifi, bluethooth, telèfons sense fils, vigila bebès, etc .., sigui quina sigui la seva banda de freqüència, i sigui quin sigui el seu sistema de modulació, genera microones en dosis de milions de cicles per segon. La seva elevada agressivitat i capacitat de penetració causa lesions al nostre organisme.

4. CONTAMINACIÓ ELÈCTRICA DE BAIXA FREQÜÈNCIA

shutterstock_88565776La baixa freqüència fa referència a tota la instal·lació elèctrica de casa teva: endolls, punts de llum, cables, làmpades, electrodomèstics, i a l’exterior de la vivenda són les línies de baixa, mitja i alta tensió. Per definició la corrent alterna genera “fuges” de camp elèctric, que si bé de manera natural aquesta radiació quedaria absorbida per la terra, la teva proximitat fa que la càrrega energètica es desviï cap al seu cos.

5. CONTAMINACIÓ MAGNÈTICA DE BAIXA FREQÜÈNCIA

red%20electrica[1]Tot camp elèctric porta associat un camp magnètic, que serà més intens com més intens sigui el primer. Les línies d’alta, mitja i baixa tensió i també els transformadors en són un potent generador. La mateixa International Agency for reserach on Cancer n’ha reconegut la seva perillositat fins hi tot a exposicions de molt baixa intensitat.

Metodologia

PROTOCOL

Casa Sana hem dissenyat uns protocols rigorosos per garantir així la comprovació exhaustiva de tots els possibles elements contaminants de la vostra llar, ja siguin dins la pròpia vivenda, d’influència veïnal o d’origen exterior actuant segons les necessitats de cada tipus de radiació, d’origen natural o artificial.

PROSPECCIÓ

Ens desplaçarem al teu domicili i per fet l’estudi complet de tota la casa, si bé el focus de la nostra atenció principal serà els nivells de radiació detectats en els espais d’alta permanència: dormitoris, sala d’estar, lloc d’estudi, i de principal rellevància els nivells a les zones pròximes a òrgans sensibles i al cap.

INFORME

A Casa Sana utilitzem els valors indicats per l’Institut für Baubiologie und Ökologie, organisme alemany de referència en tot allò relatiu a salut de l’hàbitat. Comparant les lectures preses amb aquests valors, determinem la perillositat de la radiació i en conseqüència les mesures correctores a emprendre.

MILLORES

T’assessorarem en tot moment sobre quina és la millor solucióper a cada cas i et donarem a conèixer les mesures correctores que tens al teu abast i que són de fàcil aplicació i molt efectives. Tu mateix podràs verificar els resultats de les nostres actuacions i gaudir dels beneficis de viure en una Casa Sana.

Solucions

A LES RADIACIONS NATURALS

Sigui una radiació per corrent d’aigua subterrània o por xarxa tel·lúrica, a causa de la seva enorme capacitat de penetració que li permet traspassar tot tipus de materials, ara com ara no disposem de cap element capaç d’apantallar una radiació d’aquesta naturalesa. Tampoc existeixen aparells inhibidors, perquè desconeixem quina és la seva freqüència d’emissió o el seu comportament crepuscular. A l’altre extrem, citrat que cap sistema màgic, místic, esotèric o de tradició popular, no serveix. Simplement, una vegada identificada de forma exhaustiva cada una de les fonts de radiació natural de casa nostra, serà suficient amb apartar els elements d’alta permanència com el sofà, taula d’estudi o treball i molt principalment el llit, de la vertical del focus d’emissió. Aquesta senzilla acció es revelarà altament efectiva, i en poques setmanes els beneficis en salut per la majoria de persones que han estat apartades d’una zona irradiada són percebuts de forma clara i comencen el seu procés de recuperació.

A LES RADIACIONS ARTIFICIALS

Una vegada identificat l’origen així com la intensitat de les radiacions contaminants de la nostra llar, aconsellarem les millors solucions per cada cas. Pel focus de radiacions internes, les que generem amb els nostres propis aparells, accions tan simples com la desconnexió, la re-ubicació o la substitució de la fuent emissora, és suficient. Conèixer la procedència ens permet, eliminar, reduir o evitar de manera immediata, rebre radiacions de més o menys intensitat d’una o diverses fonts. Les radiacions externes, les que contaminaran la nostra llar, procedents de l’entorn, ja sigui dels nostres veïns més pròxims o per la presència d’infraestructures (antenes, transformadors, cables de tensió, etc.) als voltants de casa nostra, poden ser apantallades de forma ràpida, relativament econòmica i de manera molt efectiva, utilitzen els materials tècnics adequats. Existeixen al mercat, pintures, teles de feltre, cortines, làmines transparentes per finestres, etc. Una completa gamma de productes altament eficients que permetran blindar casa nostra i mantenir-la a protegida de radiacions nocives per la nostra salut.

L’estudi de la casa ens va revelar que la Laura dormia sobre un corrent d’aigua subterrani d’uns 1,10 metres d’amplada. Va comentar-nos que una de les seves filles dormia molt neguitosa, que no parava de moure’s, tenia el son fluix i es despertava sovint amb plors. Presentava també un quadre de conjuntivitis resistent, i una otitis que s’havia complicat. La solució estava clara: vam canviar el llit de lloc i des de llavors la nena dorm tota la nit sense interrupcions i ha resolt els problemes de conjuntivitis i otitis.

Laura. 37 anys.De Barcelona, infermera.

Casats amb dos fills. Estrenar habitatge sempre és motiu de celebració, però al cap d’uns mesos d’instal·lar-s’hi, s’aixecaven esgotats i sense energia. L’Àngels va començar a patir per primer cop a la seva vida un mal de cap persistent. L’estudi de la casa va revelar que dormien sobre un corrent de 2,15 metres d’amplada, que agafava el llit en sentit transversal. L’Àngels, a més, dormia amb una línia Curry a l’alçada del cap. Vaig recomanar-los canviar d’habitació i utilitzar la que estava afectada per col·locar-hi l’estudi. Ara tornen a gaudir d’un descans reparador i estan feliços d’haver recuperat les bones vibracions a casa seva.

Àngels i Miquel. 32 i 38 anys.Del Vallès Oriental, dependenta i mecànic.

L’Ignacio i la Loreto van plantejar-se l’estudi del seu pis quan van tornar al seu domicili habitual després de passar mesos a una segona residència a la costa. Durant aquell temps els indicadors tumorals havien disminuït considerablement però, en retornar a la residència de sempre, havien augmentat de manera alarmant en qüestió de pocs mesos. Feia 12 anys que dormien tots dos sobre un corrent i la seva dona en patia els efectes de manera doble per que estava sobre un encreuament. Van canviar el llit de posició. Aquells dies difícils avui estan superats.

Ignacio. 62 anys.Osona, professional lliure.

Des de la instal·lació de l’antena telefònica, en Narcís i la Lluïsa patien migranyes i els costava dormir. Els nivells de radiació causats per l’antena eren enormement elevats i per resoldre-ho vam apantallar la part del pis afectada amb pintura tècnica, i la finestra es va cobrir amb unes làmines antiradiació. D’aquesta manera es va reduir la contaminació de manera significativa, fins a obtenir uns valors òptims. Les migranyes i l’insomni han desaparegut.

Narcís i Lluïsa.De Girona, jubilats.

Tot i que en Jaume se sentia més o menys bé, res li feia sospitar el que estaven patint i com els afectava. No obstant, la Clara sí que es despertava amb molt dolor muscular. Dormien tots dos sobre un corrent d’aigua. Vam col·locar el llit en una zona neutra i els problemes es van resoldre. D’aquí a pocs mesos…seran tres.

Clara i Jaume. 28 i 31 anysDe l’Empordà. Professora i administratiu.

Casada i mare de dos nens. Té una feina que li demana molt, però el nivell de cansament que sentia quan acaba la jornada no era normal… La Montse es sentia carregada de braços i cames, les articulacions adolorides, i amb mal de cap i amb la sensació de que el seu cos no es recuperava mentre dormia. Vam fer l’estudi de l’oficina i la casa. A casa dormia sobre un encreuament de línies Curry i vam sospitar que també patia electrosensibilitat. Un cop recol·locat el llit, vam realitzar unes petites millores a la instal·lació elèctrica i vam canviar alguns aparells elèctrics de lloc o els vam substituir. Tot plegat juntament amb uns bons consells sobre la utilització del Wi-Fi, el mòbil, i els ordinadors han permès que la Montse torni a sentir-se amb energia…

Montse. 48 anys.Del Maresme, empresària.

Realitzem cada estudi de geobiologia de manera rigorosa, amb responsabilitat i compromesos amb les necessitats dels nostres clients. Som conscients de que darrere de la seva trucada hi ha la preocupació per la seva salut i la de la seva família. Tothom hauria de tenir la garantia i la seguretat de viure en una casa sana.
Raimon Espon.
Geobiòleg.
Prospector i fundador de Casa Sana

A Girona. Olot. Bolòs, 8
A Barcelona. Indústria, 67
T. 609 37 91 32 · info@casasana.net